Affald

Intet affald må henkastes på fællesarealer, trapper, gange, kælder mv. Affald skal altid smides ud i affaldsskakten i en lukket affaldspose. Bemærk venligst, at pap/pizza-kasser, reklamer, aviser osv. ikke må smides i affaldsskakten. Det skal i stedet smides i papir- og papcontainerne foran ejendommen. Større ting må ej heller smides i affaldsskakten, da det kan blokere skakten og vi dermed skal have en ud for at tømme skakten – hvilket kan medføre forhøjede fællesomkostninger. I stedet kan der bestilles storskrald via kommunens hjemmeside (se link herunder). Glas og flasker skal også smides i en dertil beregnet container.

Link til bestilling af storskrald

 

Internet

Vi har en fælles delt 250-mbit forbindelse fra TDC. At den er delt betyder, at lejlighederne deles om forbindelsen og derfor er hastigheden noget lavere i den enkelte lejlighed end de 250 mbit vi får ind. Du tilkobler dig internettet ved at sætte et internetkabel i internetstikket i væggen. Stikket er ikke placeret sammen med tv-stikket, men for sig selv. Hvor i lejligheden det er placeret afhænger lidt af lejlighedstypen.

Internetkablet skal så sættes til computeren eller en router.

Internettet betales gennem fællesomkostningerne.

Fjernsyn

Hvis du ønsker fjernsyn, skal du selv tilkøbe en tv-pakke. Ejendommen er låst til Stofa gennem Antenneforening Aarhus, hvis du ønsker en traditionel tv-pakke. Aktuelle priser kan ses på Stofas hjemmeside. Kontakt Stofa for bestilling.

Vaskerum

Vi har fælles vaskeri i kælderen. Det består af 2 tørretumblere og 3 vaskemaskiner. Du betaler ved at indlæse dit Miele-kort i Miele-anlægget på væggen ved døren. Prisen pr. vask er 12 kr. og 3 kr. for et kvarters brug af tørretumbler. Du skal selv sørge for vaskemiddel.

Sørg venligst for, at maskinerne tømmes og rengøres efter brug. Især tørretumblerne, der skal tømmes for fnuller i filteret.

Parkeringsplads

Ejendommen har en parkeringsplads tilknyttet foran bygningen. Den er til fri afbenyttelse og man kan ikke reservere pladser. Parkering kræver, at man registrerer sin bil i parkeringssystemet, som samtlige beboere har adgang til.

Der er også 3 overdækkede cykelskure forbeholdt ejendommens beboere og gæster.

Fællesrum

I kælderen har vi et fællesrum. Dette kan reserveres ved at kontakte bestyrelsen, hvor du vil få udleveret en nøgle til rummet, når du skal bruge det. Efter brug skal rummet rengøres og nøglen afleveres tilbage. Rengøringsartikler er at finde i rummet.

Omkringliggende arealer

Den store græsplæne rundt om ejendommen er fællesareal i grundejerforeningen. Vi har nogle borde/bænkesæt stående, som fortrinsvis er til beboerne i Åparken 2.

Der ligger en ansøgning hos kommunen, der gerne skulle ende ud i, at lejlighederne i stueetagen får eksklusiv brugsret til de små haver omkranset af hæk ud for den enkelte lejlighed.